www.gugprivatedagpleje.dk

Om mig og mit hjem

Jeg hedder Mette, og jeg er fra årgang 1981. Jeg har været privat dagplejer/børnepasser siden 2007. Jeg er ansat som privat børnepasser i Aalborg kommune under § 78.

Der udføres både anmeldt og uanmeldt tilsyn med pasningsordningen af tilsynsførende fra Afsnit for Tilsyn og Privat Pasning Aalborg Kommune.

Som person er jeg ansvarsbevidst, ærlig, udadvendt og smilende.

Jeg lægger stor vægt på at opbygge et nært og tillidsfuldt forhold til Jer som forældre men i særdeleshed til Jeres barn.


Jeg har stor erfaring indenfor præmature/for tidligt fødte børn, og jeg ved derfor hvad, det kan kræve bl.a. i forhold til sensitivitet, sansesarthed, motorik, sprogudvikling, indlæring m.m.

Sammen med min familie bor jeg i rækkehus i Gug. Jeg bor tæt på både Aalborg Centrum og tilkørsel til motorvej, så det er nemt for forældre at komme videre på arbejde. Derudover ligger der også en del børnehaver i nærområdet, så det er også nemt, hvis man har flere børn at aflevere/hente.

 

 Vi har en have, hvor børnene også kan udfolde og hygge sig sig, hvor der er bl.a. sandkasse, aktivitetslegetøj og forskellige køretøjer 🙃 Desuden grænser vores have op til et stort græsareal som vi også benytter os af.

Vi har to skønne hunde, som vi indimellem går ture med ,ellers opholder de sig kun begrænset, og under opsyn af mig, sammen med børnene🐶 Derudover har vi også en sød kat. Så børnene bliver vænnet til dyr fra helt lille af.